MEDEDELING!

Betreft Covid-19: Curegie volgt het beleid van de overheid. Wij trekken daarin graag samen op met kandidaten, interimmers en onze opdrachtgevers. Als je interimmer bent adviseren we je ook het beleid te volgen van de organisatie op wiens locatie je werkzaam bent. Mocht dit onvoorziene gevolgen hebben voor de door ons samen gemaakte afspraken, dan hopen we dat je ons tijdig daarover informeert. 

--------------------------------------------------------------

Curegie:  voor managers in de zorg!

Curegie is specialist in het bemiddelen van management- en stafvacatures in de zorg (FWG 50 – 80). Wij bieden maatoplossingen voor vaste én interim posities, om opdrachtgevers zowel duurzame oplossingen als flexibiliteit te kunnen bieden. In het contact met onze relaties staat persoonlijke aandacht centraal. Als dochteronderneming van Van Der Hoef & Partners beschikt Curegie over gedegen kennis van de zorg en een uitgebreid netwerk. 

Laatste nieuws

 • De uitdagingen van een manager ten tijde van Corona

  Meer info >

 • Uitnodiging: Golfen met Curegie t.b.v. het Helen Dowling Instituut

  Meer info >

 • Alsjeblieft, geen nieuwe Sarahs meer

  Aan professionals en bestuurders in de zorg worden hoge eisen gesteld. Zekerheden zijn verdwenen, regelgeving werkt verstikkend en de financiële druk is groot. Het ‘handhaven van de koers’ is niet meer voldoende, vaak zijn harde en duidelijke keuzes nodig. Succesvolle bestuurders moeten zichzelf voortdurend heruitvinden. Professionals worden geacht de structurele veranderingen te volgen en zich aan te passen. Curegie (onderdeel van Van Der Hoef & Partners) voert regelmatig interviews met deze professionals en bestuurders, met als centrale vraag: hoe gaan zij met hun uitdagingen om? Meer info >

Beschikbare kandidaten in the spotlight

 • Kandidaat

  Zuid/Midden Nederland

  Directeur/manager

  Kenmerk 92298 - 200416 Directeur/manager
 • Kandidaat

  Midden-Oost Nederland

  Ervaren (team)manager

  Kenmerk 90459 - 200306 Ervaren (team)manager