MEDEDELING!

Betreft Covid-19: Curegie volgt het beleid van de overheid. Wij trekken daarin graag samen op met kandidaten, interimmers en onze opdrachtgevers. Als je interimmer bent adviseren we je ook het beleid te volgen van de organisatie op wiens locatie je werkzaam bent. Mocht dit onvoorziene gevolgen hebben voor de door ons samen gemaakte afspraken, dan hopen we dat je ons tijdig daarover informeert. 

--------------------------------------------------------------

Curegie:  voor managers in de zorg!

Curegie is specialist in het bemiddelen van management- en stafvacatures in de zorg (FWG 50 – 80). Wij bieden maatoplossingen voor vaste ťn interim posities, om opdrachtgevers zowel duurzame oplossingen als flexibiliteit te kunnen bieden. In het contact met onze relaties staat persoonlijke aandacht centraal. Als dochteronderneming van Van Der Hoef & Partners beschikt Curegie over gedegen kennis van de zorg en een uitgebreid netwerk. 

--------------------------------------------------------------

Teamborrel juni 2020

Vorige week hebben wij elkaar na bijna 3 maanden weer gezien. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en in de buitenlucht.

Dit heeft ons weer veel positieve energie gegeven en heeft ons op nieuwe ideeŽn gebracht. Zodat wij verantwoord op zoek kunnen gaan naar jullie medewerker of jou te helpen met het vinden van je ideale baan.

Lopen wij binnenkort een rondje in de buitenlucht om eens kennis te maken?


Laatste nieuws

 • De patiŽnt houdt de dokter in leven

  Ik heb altijd gedacht dat het anders was. Sinds ik als kereltje, onder begeleiding van mijn moeder, enkele prikken in m’n billen kreeg van de huisarts, heb ik altijd gedacht dat de dokter er is om de patiŽnt in leven te houden. En ja, dat lukt ook nog dagelijks, maar toch heb ik gaandeweg ontdekt dat het vooral de patiŽnt is, die de dokter in leven houdt. Die gedachte dringt zich aan mij op nu ik, na zeven boeiende jaren, de academische geneeskunde ga verwisselen voor een bestuurlijke functie in het hoger beroepsonderwijs. Meer info >

 • De uitdagingen van een manager ten tijde van Corona

  Er is meer in het leven dan polissen, hypotheken en rentespreads, dacht ik zo’n 10 jaar geleden toen ik ontslag nam na langdurig (en met plezier) in de financiŽle dienstverlening te hebben gewerkt. Ik wilde andere ervaringen opdoen en ik begon een praktijk als interim manager in heel andere branches, met name de zorg. Meer info >

 • Waardevolle vondsten

  Al is het nu zwaar
  Samen komen we hier doorheen
  Weet dat er aan jou wordt gedacht
  Je bent niet alleen Meer info >

Beschikbare kandidaten in the spotlight

 • Kandidaat

  Midden/Oost Nederland

  Ad interim controller (financial / business)

  Kenmerk 92247 - 200720 Ad interim controller (financial / business)
 • Kandidaat

  Midden/Oost Nederland

  Manager Finance & Control

  Kenmerk 93004 - 200709 Manager Finance & Control